Мъжът, посочен от германските прокурори като главен заподозрян за изчезването

...
Мъжът, посочен от германските прокурори като главен заподозрян за изчезването
Коментари Харесай

Madeleine McCann подозира, че Christian Brückner ще мълчи в нов процес за изнасилване в Германия

Мъжът, посочен от немските прокурори като основен обвинен за изгубването на Madeleine McCann през 2007 година, се чака да резервира безмълвие в откъслечен развой за обезчестяване в Германия.

Кристиан Брюкнер през последните няколко години беше разпознат като основния обвинен за изгубването на тригодишното английско момиченце. През 2022 година португалските прокурори го идентифицираха като евентуално обвързван, откакто стана ясно, че е карал към курорта Прая да Луз в Португалия по времето, когато детето изчезна.

Германските прокурори преди този момент го идентифицираха като обвинен преди две години, през 2020 година, само че тогава го посочва единствено като Кристиан Б. Брюкнер постоянно е отричал да е забъркан в нейното изгубване и към този момент е в пандиза за изнасилването на 72-годишна жена.

Той би трябвало да се върне в съда след осем дни, на 16 февруари, обвиненият от още пет закононарушения сред 2000 година и 2017 година Малката Маделин от Ротли, Лестършър, е била на отмора със фамилията си в Ocea...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР