Мъжът, обвинен в предизвикването на пожар пред офиса на американския

...
Мъжът, обвинен в предизвикването на пожар пред офиса на американския
Коментари Харесай

Мъжът, обвинен в запалването на огън пред офиса на Бърни Сандърс, е имал предишни сблъсъци със закона

Мъжът, упрекнат в предизвикването на пожар пред офиса на американския сенатор Бърни Сандърс във Върмонт преди седмица, е имал предходни конфликти със закона, включващ оръжия и история на пътешестване от място на място, настояват прокурорите в правосъдните документи, като настояват, че той би трябвало да остане арестуван.

Видео за сигурност демонстрира по какъв начин Шант Майкъл Согомониан хвърля течност в долната част на врата, отваряща се в офиса на Сандърс на третия етаж в Бърлингтън и я подпалва със запалка предишния петък, съгласно клетвена декларация, подадена от специфичен сътрудник в Бюрото за алкохол, тютюн, огнестрелни оръжия и експлозиви.

Седем чиновници, работещи в офиса по това време, са невредими и са съумели да се изтеглят. Вътрешността на постройката претърпя известни вреди от огъня и водните пръскачки. Сандърс, самостоятелен, не беше в офиса по това време.

35-годишният Согомониан, който преди този момент е бил от Нортридж, Калифорния, е бил отседнал в хотел в Южен Бърлингтън близо два месеца и е бил забе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР