Мъжът, обвинен, че е причинил по непредпазливост смъртта на 34-годишния

...
Мъжът, обвинен, че е причинил по непредпазливост смъртта на 34-годишния
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста обвиняемия за смъртта на таксиметровия шофьор в София

Мъжът, упрекнат, че е предизвикал по несъобразителност гибелта на 34-годишния таксиметров водач в София, остава в ареста. Според съда има заплаха арестуваният Йосиф Иззе да извърши нови закононарушения.

Единственият упрекнат за гибелта на таксиметровия водач е 23-годишният Йосиф Иззе. Младият мъж резервира безмълвие на влизане в правосъдната зала и не пожела да разяснява случая.

Какво тъкмо се е случило във съдбовната нощ към момента не е ясно. На няколко пъти в правосъдната зала стана ясно, че по делото са събрани главно свидетелски показания, а значително те са спорни. Освен това към момента става въпрос за работно обвиняване, чакат се и резултатите от съдебно-медицинската експертиза.

Към момента може да се направи извод, че Йосиф е блъснал водача, само че в хода на следствието би трябвало да се обясни кой е почнал и дали няма неизбежна защита.

Прокуратурата е иззела видеозаписи, които да дадат повече изясненост по случая. Защитата изиска домакински арест и съобщи, че липсва конкретика по делото.

Обвиняемият е осъждан за причиняване на междинна телесна щета при злополука. По този случай е получил шест месеца условна присъда с три години изпитателен период.

Последвайте ни във и Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР