Мъжът на разкрепостената пловдивчанка е криминално проявен и миналото лято

...
Мъжът на разкрепостената пловдивчанка е криминално проявен и миналото лято
Коментари Харесай

Кирливите Ризи! Лъсна Скандалното Минало На Мъжа На Джулиана Гани! България В Шок, Та Той Е Бил

Мъжът на разкрепостената пловдивчанка е престъпно проявен и предишното лято е бил задържан поради разпространяване на подправени пари.

Хора от обкръжението на Гани настояват, че тя била осведомена с тъмното минало на Ташев, само че не се вълнувала изключително от това. Самата тя не е светица и в миналото се е изявявала като стриптийзьорка из пловдивските питейните заведения, тъй че предпочела да си затвори очите, когато доброжелатели я осведомили за незаконните прояви на Станимир. Настоящият фитнес инструктор въртял схемите си в гръцката столица Атина, където пробутвал банкноти ментета в огромните вериги супермаркети.

В продължение на няколко месеца номерата на Ташев минавали безнаказано, само че най-после се случило по този начин, че бил оголен от личния състав в локален магазин и след подаден сигнал, чиновниците на реда неотложно го арестували. Здравенякът бил наказан по бързата процедура и изкарал 9 месеца в пандиза за разпространяване на подправени евро. Още с излизането си от пандиза Станимир побързал да се прибере в България и почнал работа като фитнес инструктор. В родния му Димитровград се приказва, че имал куп заеми и отговорности, които едвам съумял да погаси. За да се устоя, той почнал връзка с доста богата, само че и много по-възрастна от него дама, която се трансформирала в негов спонсор.

Отношенията им обаче бързо се изчерпали и по този начин Ташев още веднъж останал на улицата. За негов шанс, малко по-късно срещнал актуалната си брачна половинка Джулиана, която сама се хвали, че разполага с доста пари. На 17-годишна възраст силиконката наследила 6 жилището от починалия си татко - състоятелен италианец, с помощта на които през днешния ден е подсигурена финансово. Говори се, че Станимир употребявал жена си за материални облаги и по тази причина й предложил брак толкоз скоро след запознанството им, само че пък други са на мнение, че в действителност е разкрил сродната си душа.

„ Срещнах го в доста сложен за мен миг. Бях в прочувствена дупка. Всичките ми връзки до този миг бяха цялостен неуспех и въобще не ми се занимаваше с мъже, само че той съумя да ме завоюва с отношението си ”,споделяла е Джулиана. Тя отхвърля изказванията, че брачният партньор й има користни планове към нея и откровено има вяра в любовта му. „ Страхотен мъж е и аз го обичам! Приела съм го с всичките му дефекти, както и той е приел моите ”,категорична е Гани.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР