Мъжът на попфолк певицата Мария се е върнал при бившата

...
Мъжът на попфолк певицата Мария се е върнал при бившата
Коментари Харесай

ЯКА САПУНКА: Мъжът на Отварачката се върна при жена си! Гущерова: С Християн сме зад Мария и я подкрепяме!

Мъжът на попфолк певицата Мария се е върнал при някогашната си жена си Вая, научи " България Днес ". Мирослав Соколов остава под домакински арест, който той ще апелира идната седмица пред Софийския градски съд.

 
Мирослав остави някогашната си жена преди две години, при започване на връзката си с Мария. Вая и Мирослав имат две деца. " Мирослав е съвършеният татко, не мога да кажа една неприятна дума за него. Грижи се за нас, за мен и децата. Но надали това е обич сред Мария и мъжа ми, не знам тъкмо какви са им връзките и не знам до каква степен ще стигнат. " Това показа красивата Вая.

Докато Мирослав живеел с Мария, двете им деца са обгрижвани от Вая, като понякога се виждали и с дъщерята на певицата - Марая. Тримата се забавлявали отлично и били в отлични връзки.

Според Вая връзката сред Мария и Мирослав не била обич, а по-скоро въодушевление, което нямало по какъв начин да се изясни с думи.
 Миро и Мария в положителното остаряло време Миро и Мария в положителното остаряло време
 

" Живея затворено, единствено децата ми са значими сега. Не желая да разясня държанието на Мирослав. Любовта им ми пристигна като гръм от ясно небе. Но пък той в никакъв случай не ни изостави ", безапелационна е Вая.

 
На нея нито един път не й е минавала мисълта за възмездие.

" В последна сметка певицата е известна и може би мъжкото му его го заслепи. Но постоянно идва Видовден. Накрая ще разбере кой в действителност същински го обича ", показа ни преди време Вая.

Нещата май отиват тъкмо в тази посока, откакто любовта сред фолкпевицата и Мирослав приключи в съда след обвинявания в побой. Мария подава сигнал против половинката си в Четвърто районно ръководство за нанесен побой. Ченгетата идват на секундата, защото домашното принуждение се разиграва в жилището на Мара в столичния кв. " Лозенец ", който е покрай ръководството.

Според близки до Мария побоят е станал на 21 март в жилището им в София след спор, който бил предизвикан от мощната ревнивост на Мирослав Соколов. Той си изпуснал нервите и протегнал ръка на изпълнителката. Мария подала сигнал в полицията, а по-късно си извадила здравно.

Пред униформените, пристигнали на сигнала от певицата, тя разказала, че и различен път ревностният й брачен партньор й е посягал.
 Вая и Мирослав с едно от децата им на кръщенето му Вая и Мирослав с едно от децата им на кръщенето му
Мирослав бе арестуван за период до 72 часа и към този момент е освободен под домакински арест. Мария желае обезщетение за породени неимуществени вреди.
   Чалга гилдията застана зад Мария Чалга гилдията застана зад Мария  Мария с тежки думи към брачна половинка хулиган Мария с тежки думи към брачна половинка побойник
Соколов не е осъждан и няма престъпни регистрации. Той също има две деца и някогашна брачна половинка на име Вая. Пред " България Днес " ексжената на предприемача твърди, че той в никакъв случай не й е посягал, само че че е чувала, че е правил по този начин с Мария от свои приятелки, засичали влюбените в разнообразни заведения.

Според други близки на певицата тя предпочитала в интимния си живот по-грубия секс и е допустимо съпрузите да са прекалили с ласките, изключително в случай че те са били полети с алкохол.

Любовта сред Мария и по-младия от нея Мирослав е на приливи и отливи съгласно околните им. Този път обаче изпълнителката е решила да постави завършек на брака си, както и загатна в един от последните си постове в инстаграм.

" Много неща са зад тила ми, с които съм горда. За други нямам място в сърцето и не си ги припомням ", показа с почитателите миньончето.

За връзката сред Мирослав Соколов и Мария първи писа " България Днес " след техни общи фотоси. Самата Мария си призна пред вестника, че е " намерила " мъжа на живота си и е по-влюбена от всеки път. На сватбата си през 2021 година двамата си дадоха обещание " обич до края на живота ".

Изпълнителката на " Всичко е платено " дълго време по-късно споделяше, че всичко с Миро е извънредно умерено и е щастлива с него. Мария даже изясни, че дълги години е живяла в ограничения и най-накрая е намерила любовта, която я окрилява и удовлетворява всичките й прищявки. Дали е пристигнал краят на приказката, следва да разберем.

  Светлана Гущерова, брачна половинка на някогашния й мъж Гущеров:

С Християн сме зад Мария, в случай че има потребност от поддръжка!

 

- Г-жо Гущерова, какво мислите за побоя над певицата Мария. Някои считат, че си измисля, други, че тя е подбудител, трети, че е жертва.

- Не виждам причина да си го измисля това Мария. И е добре, че приказва какво се е случило, би трябвало да се дава публичност на насилието. Така ще помогне и на други дами.
 Светлана и Християн Гущерови Светлана и Християн Гущерови
- Преди време се написа, че и във връзката й с Християн Гущеров, който в този момент е ваш брачен партньор, е имало побой.

- С Мария сме приятелки, познавам я, до момента в който беше с Християн. Тя на мен в никакъв случай не ми се е оплаквала, че той й е посягал. Напротив - тя постоянно го е хвалила, че е страховит татко за Марая, а отношението им е доста особено. Споделяла ми е, че щерка й страда за Християн. Не са имали разправии, въпреки всичко са живели дружно 5 години в брак, в случай че е имало проблеми, щеше да се разбере или най-малко Мария да ми показа. Ако съм знаела, че такова нещо може да има, в никакъв случай нямаше да имам връзки с него, защото съм срещу домашното принуждение.

- Напоследък доста дами след Диана Димитрова подвигнаха глас против насилието .

- Така е, да. Много от дамите са се тормозили да споделят за сходни случки. Може би ги е позор. Или се усещат унизени, или се опасяват. След като някой, изключително в случай че е прочут, проговори, и тези, които са мълчали, се осмеляват да кажат какво им се е случило. Аз съм доста " за " да се приказва за домашното принуждение. Бих взела участие и в акция срещу насилието над дами и деца, тъй като и по отношение на дребните има експанзия.

- Съпругът ви като разбра за побоя над някогашната си жена, по какъв начин реагира? Той поддържа ли Мария?

- С него не сме коментирали обстановката. Но не е това методът да се работи с принуждение, каквото и да се случва сред двама индивида. По принцип има всевъзможни хора. Едната част ще кажат: " Ето в този момент несъмнено си прави пиар тази певица ", само че другата ще се опита да поддържа Мария с думи или каузи.

- Вие обадихте ли й се да я подкрепите?

- С Мария сме в прелестни връзки, само че няма да й отегчавам с клюкарски въпроси, откакто съм схванала за случката. Тя знае, че постоянно сме зад нея и ще я подкрепим, в случай че има потребност от нещо, с Християн. Това е задоволително.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР