Мъжът, който вчера блудства с малолетни деца в столичното 17-то

...
Мъжът, който вчера блудства с малолетни деца в столичното 17-то
Коментари Харесай

Мъжът, който вчера блудства с деца в 17-о училище, е задържан за 72 часа


Мъжът, който през вчерашния ден блудства с малолетни деца в столичното 17-то учебно заведение е арестуван за 72 часа. Това сподели на ексклузивен брифинг в Съдебната палата административният началник на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова, съобщи кореспондент на БГНЕС. Русинова изясни, че децата са разпитани в синя стая с присъединяване на психолог и пред арбитър, а обвиненият е дал показания.

„ Извършителят на действието е арестуван още през вчерашния ден. Днес с разпореждане на наблюдаващия прокурор е притеглен в качеството на обвинен за закононарушение по член 149, алинея 5, за което нашият Наказателен кодекс планува наказване отнемане от независимост от 5 до 20 години “, изясни Русинова.

Тя акцентира, че на следващия ден следва внасянето на делото с искане на налагане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Русинова съобщи още, че в снетите пояснения е разказал отчасти, само че не в елементи и не по този начин както се е случило, показал е своя версия на случилото се, с която признава, че е направил блудствени дейности.

„ Дали признава обвиненият или не признава няма огромно значение, защото обвиненият има право да се пази. От една страна той не е задължен даже да дава пояснения, може да дава пояснения каквито реши, с цел да отбрани себе си. За нас са нужни други доказателства, с цел да притеглим едно лице в качеството на обвинен, които към сегашния миг считаме, че имаме “, сподели още ръководителят на градската прокуратура в София.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов сподели, че мъжът има предходни престъпни регистрации, само че те не са свързани с блудничество, като една от тях е обвързвана с кражба. Иванов добави още, че хората, с които е работил мъжът не са предполагали, че има такива пристрастености. Директорът сподели, че достъпът му до учебното заведение е бил изцяло регламентиран, защото е бил снабдител и е имал контракт с учебното заведение и посочи, че до момента не е имало други сигнали за блудствени дейности в останалите 15 учебни заведения, в които той е влизал. Иванов добави, че домът на причинителя е обискиран, само че сподели, че към този миг не може да даде повече информация. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР