Мъжът, който се самоуби в сградата на ДАНС, е носил

...
Мъжът, който се самоуби в сградата на ДАНС, е носил
Коментари Харесай

Прокуратурата: Самоубилият се в ДАНС е бил с два пълнителя и незаконен пистолет

Мъжът, който се самоуби в постройката на ДАНС, е носил револвер със заличени номера и два пълнителя с патрони, оповестиха от прокуратурата.

 © БГНЕС
" Във връзка с предоставена от СГП инспекция, на 27.01.2020 година, в постройката на ДАНС е призовано лице за снемане на пояснения. При осъществявана общоприета инспекция на персоналните му движимости, преди влизане в постройката на ДАНС, призованият жител е извадил от облеклата си нелегално притежавано самоделно огнестрелно оръжие и се е самопрострелял.

На място се прави оглед от чиновници на Столичната дирекция на вътрешните работи, под контрол на прокурор от СРП. Установено е, че лицето е носило в себе си и револвер със заличени номера и два пълнителя.

Проверява се версията за опит за нахлуване над чиновници от Държавна организация " Национална сигурност ", оповестиха още от държавното обвиняване.
 Мъж се самоуби в постройката на ДАНС Мъж се самоуби в постройката на ДАНС
Мъж на 55 години се е самоубил в постройката на Държавна организация "Национална сигурност ". Сигналът е подаден в 13.40 ч. Сигналът e подаден в 13.40 ч. Мъж...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР