Мъжът, който по-рано днес изкърти перките по столичния булевард Граф

...
Мъжът, който по-рано днес изкърти перките по столичния булевард Граф
Коментари Харесай

Задържаха мъжа, който изкърти перките по булевард Граф Игнатиев

Мъжът, който по-рано през днешния ден изкърти перките по столичния бул. " Граф Игнатиев ", е арестуван, и сега го разпитват в Първо РПУ, оповестиха за БГНЕС от пресцентъра на Столичната община. Утре ще стане ясно дали на мъжа ще бъдат повдигнати обвинявания във вандализъм, безчинство и щета на непознато имущество.
Мъжът е на 62 години. Той е обяснил дейностите си с " гражданско непокорство ". Нарушителят е арестуван с щангата вид " кози крайник ", с която е изкъртил ограничителите по улицата. Той е вървял с нея по тротоара. 
По-рано през днешния ден мъж, въоръжен с щанга вид „ кози крайник “ откърти перки на „ Граф Игнатиев “ и ги хвърли върху трамвайните релси. По неофициална информация жена, придружваща вандала, се спънала в перките на Графа. Мъжът се ядосал, откъртил три от тях – две захвърлил върху трамвайните релси, а третата хвърлил пред магазин наоколо. 
„ Слава Богу, че никой не пострада от този вандализъм, тъй като в случай че беше пристигнал трамвай, щеше да дерайлира, и сигурно щеше да има ранени хора в него “, заяви пред БГНЕС жена, работеща в непосредствен магазин. Перките са били залепени със силиконово лепило. В момента се прецизира дали има вреди по перките и дали би трябвало да се купуват нови за сметка на данъкоплатците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР