Мъжът, който на 25-ти февруари оцеля като по чудо, след

...
Мъжът, който на 25-ти февруари оцеля като по чудо, след
Коментари Харесай

Украинецът, който беше прегазен от руски танк и оцеля по чудо: Ще се присъединя към армията, щом мога да ходя

Мъжът, който на 25-ти февруари оцеля като по знамение, откакто бе прегазен от съветски танк, разкри проектите си да се причисли към териториалната защита на Украйна незабавно щом се възвърне, написа LADbible. Ужасяващите фрагменти се появиха в мрежата на 25 февруари, малко откакто съветският президент Путин изпрати войските си през границата с Украйна. 

Клипът бе необятно публикуван в обществените мрежи и провокира отвращение против съветските военни, които минават през автомобила на мъжа най-безцеремонно. Радио " Свободна Европа “ беседва с украинеца, който в детайли разказва травматичния случай.

" Нямаше други коли на пътя. Бронираната машина ненадейно мина в моята лента и ме блъсна. След това се върна на заден ход. Добре, че бях самичък в колата “, спомня си той. За благополучие минувачи са му помогнали да излезе от смачкания автомобил.

" Левият ми крайник беше затънал. Лявата ми ръка и крайник са счупени. Извикаха кола за спешна помощ, която ме откара в болница ", изясни той. Разплакан, мъжът сподели: " Момчета, в случай че гледате това, доста ви благодаря. "

Мъжът добави, че възнамерява да се причисли към силите за териториална защита на Украйна незабавно щом излезе от болничното заведение и се научи да върви още веднъж. " Трябва да се направи нещо по въпроса ", съобщи той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР