Мъжът е на 35 години, с множество криминални регистрацииСледим ситуацията

...
Мъжът е на 35 години, с множество криминални регистрацииСледим ситуацията
Коментари Харесай

Заради барикадиралия се мъж в „Люлин” – полицията на крак цяла нощ

Мъжът е на 35 години, с голям брой престъпни регистрации

Следим обстановката в столичния квартал Люлин. През цялата нощ екипи на полиция и Бърза помощ бяха на крайник поради мъжа, който се барикадира в дома си. Сигнал е подаден още в неделя вечерта, само че до късно в понеделник вечерта нямаше резултат от водените договаряния, съобщи Nova.bg.

Мъжът е на 35 години. Той е с голям брой престъпни регистрации. Не се изключва и версията да е бил под въздействието на опиати.

Негови съседи описват,ч е той е бил агресиван и различен път. Срещу него са подавани неведнъж сигнали в полицията, само че без да има резултат.

"Той като се напие - и се стартира циркът. Добромир постоянно пресреща и атакува хора от входа. Той влиза в чисто физическа свада с всички - без значение дали му се прави забележка или не. Вадил е нож на приятелката ми ", споделя Светослав, един от съседите на барикадиралия се мъж.

"Жилището, в което живее Добромир, дружно с татко си - е общинско. Имаме няколко сигнала за несвоевременно заплащане на сметки, само че тъжби към общината няма ".Това съобщи шеф отдел "Общинска благосъстоятелност " към регион "Люлин " Елена Василева.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР