Мъжът е хващан да шофира и след употреба на алкохол.Стана

...
Мъжът е хващан да шофира и след употреба на алкохол.Стана
Коментари Харесай

С 20 акта е починалият шофьор, предизвикал мелето край София

Мъжът е хващан да кара и след приложимост на алкохол.

Стана ясна самоличността на починалия водач, който по първична информация e провокирал верижната злополука край София късно във вторник вечерта.

Починалият се казваАлександър Илиев, това заяви Нова. Мъжът е на33 години.

Той има 20 акта и 3 фиша за разнообразни нарушавания презгодините. Два пъти е бил засичан на пътя след приложимост на алкохол - през 2008 и 2012 година.

Все още се обясняват аргументите за тежката верижна злополука сред три автомобила, станала на пътя София-Самоков край Панчарево. Припомняме, че деветима са ранените, четирима от които са в тежко положение. 8 от постралите са на възраст под 19 години.

По информация на bTV водачът, предизвикал злополуката край София и спътницата муса се прибирали от тържество. Мъжът е карал с превишена скорост и е изгубил надзор над автомобила.

Катастрофата в действителност е била тежка. Едното момиче е в доста тежко положение в реанимация и бяхме при него, сподели служебният здравен министър Асен Меджидиев.

Настанените в болница “Св. Анна ” са най-тежко потърпевши при злополуката.

“В болничното заведение са докарани три девойки на 18, 16 и 14 години, с тежки съчетани контузии 16-годишното момиче e в извънредно тежко положение, то е докарано в кома с контузия на гърди, стомах, фрактури на бедра ”, сподели изпълнителният шеф на УМБАЛ " Св. Анна " доктор Славчо Близнаков.

В “Пирогов ” в този миг има двама потърпевши. Момче на 16 години без заплаха за живота и 29-годишна жена, която е в реанимация.

“В доста тежко положение е 29-годишна млада жена която е с комбинирана поли фрактура и със строшаване на низък крак ”, сподели изпълнителният шеф на УМБАЛСМ " Н.И.Пирогов " доктор Валентин Димитров.

През “Пирогов ” са минали и още двама потърпевши - млади момчета, били са прегледани, а по-късно са освободени за домашно лекуване.18-годишно момче пък е било превозено до “ИСУЛ ”. То е в реанимация с заплаха за живота. /гласнюз.бг

Снимки: Надежда Дойчева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР