Мъжът, дал четири тона суджук на бившия вече депутат от

...
Мъжът, дал четири тона суджук на бившия вече депутат от
Коментари Харесай

Проговори основен свидетел по "Суджукгейт"



Мъжът, дал четири тона суджук на някогашния към този момент народен представител от ГЕРБ Живко Мартинов, проговори. Скандалът докара до отстраняването на депутата от Народното събрание и изключването му от партията. Бе забъркано даже името на премиера Борисов.

В Добрич през днешния ден завърши разпита на очевидци по абсурда "Суджукгейт ". Според очевидеца на обвиняването историята със суджука стартира през 2011 година, когато Мартинов, по това време водач на ГЕРБ в Добрич, го посещава.

"Каза ми, че съм в някакъв лист, който би трябвало да си плащаме. Бяхме задължени да го вършим, тъй като другояче имаше и думите-ще ви съсипя бизнеса, завършва мача за вас и така нататък ", твърди мъжът пред БТВ.

Мартинов изискал суджук, който по думите му бил за премиера Бойко Борисов. "Искаше да бъде изработен по избрана рецепта от него, тъй като суджука е за еди кой си, в случай че не му харесал суджука, след това всички сме умрели ", споделя очевидецът.

След три години предприемачът решил да откаже да извършва поръчките: "Той извърши заканите, с които преди този момент единствено ме плашеше. Написаха ни актове от Национална агенция за приходите и напряко ни разрушиха. Приключих с бизнеса. Хората, които работиха във компанията останаха на улицата и това е ".

Свидетелят твърди още, че не е подавал сигнал до нито една институция, тъй като Мартинов направлявал всички институции в региона. „ До който и да пусна, бумеренгът ще се върне с 10 пъти по-голяма мощ върху мене ", разяснява той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР