Мъж заряза партньорката си сама в болницата веднага след тежко

...
Мъж заряза партньорката си сама в болницата веднага след тежко
Коментари Харесай

Млад баща напусна раждането на детето си, а причината разяри мрежата

Мъж заряза партньорката си сама в болничното заведение незабавно след тежко раждане и в последна сметка загуби фамилията си. За странната и потресаваща история оповестява Daily Mail.

31-годишната майка на пет деца и обществен служащ от Сидни, Австралия показа травматичната си история в TikTok. Tя споделя, че всичките ѝ раждания, като се изключи последното, били лесни.

" Всичките ми деца са родени по натурален път, във вода, и в никакъв случай не съм имала сходно прекарване. Беше извънредно извънредно ", споделя тя.
@erin_jade5 #birthstory #birthstories #baby #babylove #birthingprocess #birthingstory #birthingsuite ♬ original sound - Reagan Beem
Когато почнала да ражда най-малката си щерка, до нея в стаята бил и сътрудникът ѝ. През цялото време, до момента в който тя напъвала, той си играел на телефона и понякога ставал, с цел да прави фотоси или видеа на процеса. Когато екипът му предложил да поддържа половинката си, той декларирал, че ще го направи незабавно щом играта му завърши.

Поведението на младия австралиец и безразличието към тъгите на половинката му изненадали и разгневили акушерката, поела раждането.

Когато бебето се появило на бял свят, се оказало, че пъпната шнур е увита към врата му и стопира дишането на новороденото. Дори в този инфарктен миг мъжът траял да се занимава с телефона си и не предложил никаква поддръжка на обичаната си.

" Все още бях във ваната, оставена без контрол, без сътрудникът ми да ме утеши. В този миг той към момента снимаше. Аз се огледах в близост и си помислих: Наистина ли съм тук? Чувствах се толкоз сюрреалистично ", споделя още тя.

Вместо да остане с меко казано тревожната си партньорка след раждането, бащата небрежно се изнизал от болничното заведение, тъй като трябвало да занесе телефона си, който бил със строшен екран, на ремонт.

За благополучие, лекарите съумели да окажат нужната помощ на бебето и то почнало да диша.

Когато жена му се възстановила от раждането, осъзнала, че отношението на мъжа ѝ е недопустимо и решила да опита да поправи връзката им с терапия за двойки при психолог. Срещите със експерта ѝ отворили очите и я предиздвикали да вземе тежкото решение да се раздели с него. По време на терапиите тя осъзнала, че сътрудникът ѝ се интересува единствено от себе си и баскетбола и децата в никакъв случай не са му били приоритет.

" Тази връзка ме научи на толкоз доста. Научи ме да не бъда толкоз доверчива. Също по този начин ме научи, че в случай че хората не желаят да им се помогне, тогава не може да им се помогне. Чувствам се неуместно, мислех, че той може да се оправи по-добре ", признава многодетната майка.

Историята ѝ въпреки всичко приключва с благополучен край, тъй като в този момент тя има нов мъж в живота ѝ, който я обича и ѝ оказва помощ самоотвержено с грижите за петте деца.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР