Мъж, убил по особено жесток начин котка в центъра на

...
Мъж, убил по особено жесток начин котка в центъра на
Коментари Харесай

Паника и зверство! Изтезател уби котарак в училищен двор - стреля по животни, застрашава децата


Мъж, умъртвил по изключително нечовечен метод котка в центъра на Мездра, бе изправен на подсъдимата пейка, съобщи BulNews.bg.
Жестоката преживелица е станала в края на юни месец, само че едвам преди дни мъжът се призна за отговорен и подписа съглашение с прокуратурата.  Агресивният мъж бе наказан условно на 10 месеца отнемане от независимост за зверското си действие. Той бе изправен пред магистратите от железничарския град за измъчване на гръбначно животно, което довело до неговата гибел.

``
реклама
От документите по делото излиза наяве, че П.И.П. е вдовец, към този момент е осъждан и сега е незает. Изтезаването на котарака станало на 22 юни в центъра на града пред погледите на деца. Извращението станало в двора на приблизително учебно заведение „ Иван Вазов “ в града. Сигналът за зверството е подаден от шокирани възпитаници. Изплашени от видяното те алармирали на тел. 112 и на деятели от „ Animal help ”.  Малко след случката на мястото пристигнали униформени, които създали оглед и снели показанията на децата.

Тогава съседи и деца описаха за съмненията си, че седмица преди този момент мъжът е прострелял куче в двора на учебното заведение. Съседите му също били пропищели от ловните му пристрастености. Хората от града описват, че мъжът постоянно обстрелва пернати и всевъзможни други животни в двора на школото.
Дали мъжът ще си вземе поука и ще спре с мъченията над животни след условната присъда, те първа ще се разбере. Хората от града обаче се надяват да не чуват повече изстрели, тъй като под прицел инцидентно може да попадне и човек. Гледката на трупове на животни в едно учебно заведение също по никакъв начин не е приятна. 
За благополучие пушката на П.И.П. е конфискувана от органите на реда.
Определението е дефинитивно.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР