Мъж твърди, че е бил оставен блокиран на летището в

...
Мъж твърди, че е бил оставен блокиран на летището в
Коментари Харесай

Мъж блокиран на летището в 1 часа сутринта, тъй като паркинг компания губи ключа си от колата му, струвайки му £700

Мъж твърди, че е бил оставен блокиран на летището в 1 сутринта и £700 от джоба си, откакто паркинг компания е изгубила ключа му от колата му.

John Standing употребява уеб страницата за съпоставяне Just Park Me, с цел да резервира услуга, която да вземе колата му от летище Бристол и да я върне седмица по-късно. Джон, брат му и другар оставиха колата му на компанията на 27 февруари, преди да отлетят за Египет за почивката си.

След завръщането си в страната на 8 март на Джон му е казано, че ключът от колата му е загубен и колата му не може да бъде закарана до летището, с цел да посрещне него и хората, с които пътува, оповестява Wales Online. Въпреки че Just Park Me не дадоха отговор на искане за коментар, в обособен имейл те се извиниха на Джон, само че споделиха, че това не е проблем, породен от техния екип и че отговорността пада върху оператора на паркинга.

Джон, който пътуваше от вкъщи си в Бари, сподели: „ Беше към 1 сутринта и си спомних, че споделиха, че когато вземем багажа си, обадете ни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР