Мъж тормози цял квартал в Годеч. Той влиза в чужди

...
Мъж тормози цял квартал в Годеч. Той влиза в чужди
Коментари Харесай

Живот в страх: агресивен мъж напада хора в Годеч

Мъж тормози цялостен квартал в Годеч. Той влиза в непознати дворове, чупи имущество, разрушава магазини и даже вади нож на служители на реда. Хората, които са пострадали на необяснимата експанзия, търсят помощ от институциите.

По информация на Районната прокуратура в Костинброд въпросният мъж

два пъти е бил настаняван за лекуване на алкохолизъм. Наскоро прекарал и два дни в психодиспансер.
Мариела Делчева наела охранителна компания. Споделя, че през последните три седмици съседът ѝ не спирал да я тормози душевен и вербално. Лиляна Милодрагова изясни, че мъжът е разрушил вратата на магазина, в който тя работи. Необезпокояван взел парите от касата, една бутилка ракия и си отпътувал.

„ Този човек е рисков за себе си, за фамилията си и за близките ”, твърди Борислав Миланов. Той самият ще купи камери, които да постави в парцела си, с цел да са спокойни околните му. „ Той е непредвидим. В един миг е спокоен, в идващия заплашва, че ще ни заколи като ярета и ще ни простреля с пушка ”, добавя Борислав Миланов. По негова информация нападателният им съгражданин сега е арестуван в Костинброд.

 

SafeNews напомня, че при различен случай стара жена атакува с стоманени прътове и мотика съседите си и разрушава имуществото им във Врачанско. Въпреки неведнъж подавани сигнали до полицията и прокуратурата, напрежението в селото продължава.
На фрагменти от охранителни камери се вижда по какъв начин нападателната жена удря с мотика изолацията на къща. Според съседа Ивайло евентуалната причина е, че тя желае пари. Цеца, която също живее в селото, описа, че въпросната дама изкоренила цветята в двора ѝ. Всички пострадали настояват, че дамата ги упреква за несгодите, които тя самата има.

„ Където и да отиде да работи, я гонят, тъй като прави спорове ”, твърди друга жена от Селановци.

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР