Мъж слезе пред блока си, влезе в паркираната си кола

...
Мъж слезе пред блока си, влезе в паркираната си кола
Коментари Харесай

Възмутени съседки докладвали в полицията за мъж, който мастурбира в колата си в Пловдив

Мъж слезе пред блока си, влезе в паркираната си кола и стартира да се отдава на самодейни скотски удоволствия. Бдителни съседки обаче забелязали дейностите му и мигновено подали сигнал на 112. На мястото пристигнали служители на реда и го задържали за непристойни дейности, нарушаващи публичния ред и успокоение на обществено място.

Мъжът е на междинна възраст, фамилен е. Има две огромни дъщери, едната от които е пълнолетна и живее настрана, прецизира „ Телеграф “.

Случаят се е развил в жилищния регион „ Тракия “ в Пловдив. Мъжът е заловен от възмутени съседки какво прави в колата си. На място е изпратен патрул на Пето районно управление (на МВР) на ОДМВР-Пловдив. Била осъществена предварителна инспекция, вследствие на която с разпореждане на Районната прокуратура е отказано образуването на досъдебно произвеждане за сбъднат състав на закононарушение от общ темперамент, а материалите по преписката са били изпратени на началника на Пето районно управление (на МВР) на ОДМВР-Пловдив за преценка за реализиране на процедура по определяне на дребно безчинство.

По самодейност на началника на полицията против мъжа е почнало следствие и е изправен на съд по обвиняване в дребно безчинство, характеризиращо се с непристойна демонстрация. Така се стига и до произнасянето през вчерашния ден на Пловдивския областен съд. Поради своята по-ниска степен на социална заплаха, чистото правосъдно минало и разкаянието на мъжа съдът одобри да му се наложи най-лекото по тип наказване - санкция в размер на 100 лв..

От данните по делото излиза наяве, че мъжът бил незает, намирал работа почасово и главният приход в фамилията осигурявали заплатата на жена му и по-малката му щерка, която работела. Вероятно не е имал полови връзки със брачната половинка си и прибегнал да си достави наслаждение, като се скрие в автомобила. За негов неприятен шанс бил видян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР