Мъж си спретна място за живеене в столичен парк и

...
Мъж си спретна място за живеене в столичен парк и
Коментари Харесай

Столичанин попадна на интересно явление в парк СНИМКИ

Мъж си спретна място за живеене в столичен парк и шокира всички.

В парка към Телевизионната кула в София незнаен на този стадий мъж си е пригодил място за живеене. В обществената мрежа Facebook са оповестени фотоси от въпросното място. Фотосите демонстрират " спретнатата къщичка ", която е окичена с взевъзможни неща.

Около постройката има вази с изкуствени цветя, а на дърветата пък са сложени разнообразни изображения. Прикрепена към едно от дърветата фотография евентуално демонстрира жителя на постройката, защото над самата фотография има текст, който гласи: " Това съм аз ". На пъросната фотография виждаме мъж на междинна възраст, показващ междинен пръст.

" Интересно събитие в парка до Телевизионната кула ", пише One Try Productions, който е споделил фотосите.

Много столичани са възмутени от гледката и пригодената за живеене сграда. Част от тях са на мнение, че мъжът, който живее там, евентуално има душевен отклонения. 

" Кое му дава право да набива рапидки по дърветата и да разпъва тая свидливост посред парка? Нещо институциите няма ли да се намесят? Тесла ли е захапал тоя пишман индианец?!? Че и междинен ще демонстрира... ", разяснява Константин Костов.

Деси Маркова пък написа, че тъкмо в тази част на парка, в която се намира постройката, е имало мъж, който е нападал хората, разхождащи кучетата си. Тя се притеснява, че точно този мъж живее на това място. " Той си е за затваряне в институция. А тази катунарска история, да пратят от общината един камион и хора и за половин час ще изчезне... ", добавя тя.

" Гледай какви забавни неща има в наш`та столица! Много е колоритна! Наред с лъскавите коли,прекрасни покои,коне и каруци по кварталите,всякакъв тип каста на красивото ни общество,имало и някой различен зевзек ", написа Недьо А.

Жена с потребителско име Малтица споделя, че е виждала живеещия в постройката онлайн. Разхождал се е с тесла, закачена с верига на кръста. Тя твърди, че въпросният е татуирал логата на всички вероятни хранителни вериги по себе си. " Не го срещай повече! ", това й пожела Петя Атанасова.

Има и такива, които са загрижени за мъжа. Ето какво написа Пенка Бочева: " Вече страната не поставя безусловно никакви грижи за такива хора. Сигурно няма къде да живее. Как се изкарва зимата в тази къщурка? ".

Вижте и фотоси от мястото:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР