Мъж, сбъркан с ИТ експерт по време на интервю на живо, казва, че ще съди BBC за липса на хонорари

...
Г-н Гома беше поставен на горещия стол в BBC News
Коментари Харесай

Г-н Гома беше поставен на горещия стол в BBC News 24, след като служителите го объркаха с ИТ журналист на име Гай Кюни, който беше резервиран да говори по темата за правата върху търговските марки и музикалната индустрия.

Слагайки смело лице, г-н Гома отговори на въпросите на водещата Карън Бауерман, коментирайки хората, „изтеглящи [музика] през интернет“.

Гафът натрупа повече от пет милиона гледания в канала BBC News, но г-н Гома заяви в подкаст, че не е получил никакви хонорари от объркването на интервюто.

Говорейки в подкаст от сериала „Случайни знаменитости“, г-н Гома каза, че „ще се обърне“ към съда срещу BBC заради „парите, които са направили от [интервюто]“ и че не е получил „нито пени“.

Той твърди, че се е свързал с корпорацията, но тя „не му отговори“.

Луи Теру за поемането на рискове, причиняването на обида и прословутото му Телевизионни интервюта

Прочетете още:

Водещите на подкаст Джош Питърс и Арчи Манерс казаха, че липсата на компенсация е „невероятно несправедлива“ след изображението и клипа беше видян по целия свят.

Г-н Гома каза: „Те го използват от почти 20 години без нито стотинка за мен.

„Когато видя, че плащат милиони на хората тук и ето, този клип ги направи по-богати."

Развивайки интервюто, което той открито призна в ефир по това време като "голяма изненада", г-н Гома разкри как преди изпитанието му е предложен грим, от което той беше объркан.

Г-н Гома каза, че е казал на BBC, че има „неподходящия човек“ след интервюто, но че корпорацията не е „казала нито едно нещо в продължение на една седмица“.

Той добави, че обмисля да напише книга, наречена Wrong Guy.

Sky News поиска коментар от BBC.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР