Мъж с умираща жена е бил принуден да спи в

...
Мъж с умираща жена е бил принуден да спи в
Коментари Харесай

Съпругът на умираща жена е принуден да спи в колата си, докато чакат общинско жилище

Мъж с умираща жена е бил заставен да спи в колата си.

Учителят Сумая Заман беше диагностициран с терминален рак на мозъка и може да му остават единствено месеци живот. Сумая и брачният партньор й споделиха, че са чакали дом от градския съвет на Бирмингам в продължение на една година и няма признаци да се появи парцел.

Съпругът на Sumayah Мохамед Али, 32, е лежащ в своята Toyota Yaris, до момента в който брачната половинка му и едногодишният му наследник остават с майка си, която също е съществено зле. Мохамед се надява, че ще се съберат още веднъж, само че остава отчаян, че не са съумели да си обезпечат парцел, макар че и двамата са работили на цялостен работен ден.

Той сподели на BirminghamLive: „ Жена ми има терминален рак. Първоначално съветът не ни одобри в жилищния указател даже с нейното положение. Казаха, че не отговаряме на критериите. След това отидохме при нашия народен представител и тя ни сложиха в група А. Но от този момент консилиумът не ни дава отговор. Това не ни оказва помощ. Съпругата ми скоро се връща за интервенция. Според лекарите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР