Мъж с отличителна татуировка на врата, която беше част от

...
Мъж с отличителна татуировка на врата, която беше част от
Коментари Харесай

Мигрант в брутално разбиване на ченгета на Таймс Скуеър, обвинен от голямо жури — както и други зверове, „свободни в роуминг“

Мъж с отличителна татуировка на врата, която беше част от нападението на мигрантска навалица против двама ченгета на Таймс Скуеър, беше упрекнат във вторник — същия ден той пледира почтен по две несвързани обвинявания на ниско равнище.

Голямо жури повдигна обвинителен акт против Йоенри Брито, 24, в шокиращата офанзива, снимана на видео, само че обвиняванията останаха запечатани към вторник, сподели представител на офиса на окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг.

Обвинителният акт пристигна часове откакто Брито беше отведен в наказателния съд в Ню Йорк в окови, с цел да отговори на две обвинявания за закононарушения, свързани с кражба от магазин.

Татуировката му на врата, която изпъкваше от горната част на ризата му в цвят каки по време на траялото минути чуване, беше това, върху което прокурорите се концентрираха предходната седмица, когато желаеха от арбитър да задържи Брито под гаранция.

Във вторник Брито държеше главата си наведена, до момента в който влизаше и излизаше от правосъдната зала. Отв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР