Мъж с инициалите F.H. ,който ще наречемСвидетел, пише на американския

...
Мъж с инициалите F.H. ,който ще наречемСвидетел, пише на американския
Коментари Харесай

Мъж разказва, че като дете е отвлечен от крилат хуманоид – Мотман

Мъж с буквите F.H.,който ще назовем ”Свидетел ”, написа на американския откривател на мистериозни същества Лон Стриклер (Lon Strickler), който разгласява историята в своя уебсайт phantomsandmonsters.com. Той споделя, по какъв начин в детството си е атакуван от хуманоидно създание с крила и съвсем е отвеян от него.Мъжът изпратил рисунките си на това създание, които ще видите по-долу. Той споделя,че в никакъв случай няма да не помни с най-малките в детайли по какъв начин е изглеждало.Инцидентът се случил в нощта на 27 октомври 1967 година, когато очевидецът към момента бил дете. По това време той живеел с родителите си,баба си и по-голямата си сестра в Роллинг Прейри, Индиана.Семейството не било богато и вместо къща живели в каравана. Веднъж, част от покривът на караваната паднал и огромната дупка краткотрайно била покрита с парче брезент.Свидетелят и сестра му спели в обособена стая. Тази нощ, се събудил от чудноват звук и доста неприятна миризма. Когато се обърнал да ревизира сестра си тя спяла непробудно.Когато погледнал в страни видял едно високо хуманоидно създание с крила, което стояло до леглото и ги гледало.
Съществото било толкоз високо, че височината на караваната не била задоволителна за него и то стояло прегърбено. Тялото и лицето му били покрити с къса черна четина, а крилата зад тила му били кожести и изглеждали доста огромни. Били завършени като крила на прилеп.Ръцете и краката на съществото били доста мускулести, само че самото тяло било едва и сходно по конструкция с човешко.В устата се виждали остри зъби а очите били тъмни. Съществото издало невисок тон.Виждайки това страшилище, момчето почнало да вика майка си и татко си, само че по някаква причина те не се събуждали. Единствено бабата чула виковете и се затичала към децата. Въпреки това, тя не можела да помогне. При типа на това създание, тя паднала от смут на колене и скрила лицето си с ръце.Тогава всичко се случило доста бързо. Хуманоидът сграбчил момчето в ръцете си, по-късно се втурнал към дупката в покрива и излязъл през нея.Свидетелят си спомня по какъв начин чувал баба му да крещи,докато се отдалечавал.

 Рисунки на очевидеца. Снимки от phantomsandmonsters.com
Рисунки на очевидеца. Снимки от phantomsandmonsters.com Хуманоидът, носейки детето, полетял в небето, само че след няколко замаха на крилата го изпуска.Точно в този миг, родителите на момчето се събудили от странния си бездънен сън и чули по какъв начин детето се строполило на покрива.Под писъците на уплашената баба, те намерили сина си да лежи в безсъзнание покрай дупката.Според очевидецът, той не си спомнял нищо, откакто пада върху покрива. Събудил се в леглото, заобиколен от разчувстваните си близки. На идната заран, родителите на момчето решили да запазят безмълвие за случая, тъй като се страхували от подбив и обвинявания в неистина. Те даже не го завели на доктор, макар че се страхували, че може да има пострадвания.Свидетелят бързо се възстановил, само че случаят го оставил с дълбока психическа контузия. Много години по-късно, той гледал филм за Мотман (Mothman – Човекът молец) в киното и това провокирало тежък нервозен срив. Толкова мощен, че на сцена с автомобилна злополука, той избягал от кино салона. Дори не се опитал да гледа кино лентата до края.Едва неотдавна, очевидецът решил да опише на другите за своя случай, когато някой му разказал за откривателя Лон Стриклер,който събира такива истории и ги изследва.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР