Мъж реже бившата си партньорка с макетно ножче. Жестоко убийство

...
Мъж реже бившата си партньорка с макетно ножче. Жестоко убийство
Коментари Харесай

Иван Гешев: Трябва да се направят промени в морално остарелите НК и НПК

Мъж реже някогашната си партньорка с макетно ножче. Жестоко ликвидиране на 24-годишен млад мъж в Цалапица преди дни. Пияни и дрогирани водачи убиват на пътя. Всички си спомняме случаите „ Семерджиев” и „ Милен Цветков”.
През това време околните на жертвите биват белязани за цялостен живот. За тях няма отмъщение, нито правдивост. Остават сами в тъгата си. Това написа някогашният основен прокурор Иван Гешев в пост в обществените мрежи.

" Защо? Защото депутатите имитират законодателен развой. Трябва да се създадат промени в морално остарелите Наказателен кодекс и Наказателно-процесуален кодекс. Престъпниците да бъдат преследвани дейно, а наказателният развой да бъде по-кратък. Още през 2020 година прокуратурата внесе експертни оферти в Народно събрание в тази тенденция.
Но това не интересува националните избраници. Интересуват ги ”промени”, които да им подсигуряват, че могат да крадат безнаказано още десетилетия.
Иначе ще продължим да се възмущаваме дали обезобразяването на 18-годишно момиче е лека телесна щета. И по този начин до идващия път. ", написа още.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР