Мъж размаха пистолет след забележка за неправилно шофиране. Инцидентът е

...
Мъж размаха пистолет след забележка за неправилно шофиране. Инцидентът е
Коментари Харесай

Див екшън след поредица безумия на АМ Тракия, мъж размаха пистолет!

Мъж размаха револвер след забележка за погрешно шофиране. Инцидентът е станал през вчерашния ден до светофара на "Цариградско шосе " и "Горубляне " в София. След като видял по какъв начин автомобил направил серия от нарушавания на автомагистрала "Тракия ", Димитър Бояджиев решил да спре своята кола и да беседва с другия водач. Последвало размахване на оръжие.
"Вчера към 16:30 ч. на автомагистралата в региона на Ихтиман посока София автомобил изпреварва отдясно колата зад мен. Виждайки, че ще продължи отдясно да изпреварва и мен, оставам в лявата лента. В момента, в който се изравнява с мен, стартира да навлиза преднамерено в лявата лента, изтласквайки ме до мантинелата.
Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен. Продължих да се движа и снимах номера на лидера и по какъв начин изпреварва в спешната лента. На влизане в София на светофара на "Цариградско " и "Горубляне " блокира лидера в колоната. Слизам да го запитам за какво заплашва живота на фамилията ми и другите пасажери. Зад мен идва още една жертва на безразсъдното му шофиране, татко, возещ фамилията си.
В момента, в който започнахме да викаме на лидера за какво засича хората по пътя си, той вади револвер и слиза от автомобила. След което афишира, че е служител на реда и ни засичал, тъй като не сме му създали път. По случая е подаден сигнал към VIII районно. Моля, в случай че има и други застрашени от безразсъдното шофиране на този "шофьор ", да не се бавят, а да подадат тъжба в 8-мо районно и да свалим този субект от автомобила. Моля споделяйте, тъй като гласността е единственият механизъм, работещ в тази страна. ", описа Димитър Бояджиев във Facebook.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР