Мъж претърпя най-лошата възможна смърт“, докато изследваше некартографирана пещера преди

...
Мъж претърпя най-лошата възможна смърт“, докато изследваше некартографирана пещера преди
Коментари Харесай

Пещернякът претърпя „най-лошата възможна“ смърт, заклещен с главата надолу в 24 см пролука за 28 часа

Мъж претърпя „ най-лошата допустима гибел “, до момента в който изследваше некартографирана пещера преди 15 години, откакто остана с главата надолу за 28 часа.

Джон Едуард Джоунс, на 26 години, беше рискован млад мъж със пристрастеност към проучването на пещери, само че за жалост точно обичаното му занимание постави завършек на живота му. На 24 ноември 2009 година Джон потегля на експедиция с брат си Джош и още девет души в Юта, надолу по некартографирана пещера, която не е била добре позната по това време.

Оттогава тя е наречена Nutty Putty Cave, хидротермална пещера, ситуирана западно от езерото Юта. Бащата на две деца се впусна надълбоко в тъмните лабиринтни тунели и по простъпка пое в некартографиран тунел, прочут като Родовия канал. Именно тази неправилна стъпка го хвана в капан на 400 фута от входа на пещерата, в междина с широчина 24 см.

Джон се вклини в пространството и не можа да се движи, без да аргументи съществени пострадвания на себе си. Натискът върху тялото му направи невероятно бягст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР