Мъж предизвика себе си и се опита да имитира бременност

...
Мъж предизвика себе си и се опита да имитира бременност
Коментари Харесай

Само за ден: Мъж предизвика себе си и имитира бременност ВИД...

Мъж провокира себе си и се опита да имитира бременност за един ден, само че даже не съумя да стане от леглото. Смелчахата показа неуспеха си в интернет, заяви в. " Мирър ".

Видеоклипът му е гледан към този момент повече от 15 милиона пъти, с над 1 милион лайкове.

Някои дами се радват на безпроблемна бременност. Много други обаче не се тормозят да кажат, че щастливото очакване не наподобява на разходка в парка поради утринното гадене, вилнеещите хормони, странните желания към храната и прилошаването от някои артикули и, несъмнено, растящият стомах.

Мъжете нямат визия какво е това, само че един се опита да разбере и да бъде като бременен единствено един ден. Мейтланд Хенли качи видео в платформата Тик-Ток по какъв начин имитира огромния стомах със закрепена с фолио голяма любеница, като прибавя и две дребни вместо повишен бюст. За начало пробва да стане от леглото както стартира нормален ден.

Самонадеяността на Хенли бързо се изпарява.

" Гледай това ", споделя той, когато се пробва да стане. Фалшивият стомах обаче му пречи, въпреки и да се извива встрани. Той пробва отново и съумява да спусне крайници на пода, само че нищо повече.

" Мислех, че ще е доста по-лесно ", признава Хенли, до момента в който приятелите му се заливат от смях.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР