Мъж пребивал системно жена си, защото не му давала пари

...
Мъж пребивал системно жена си, защото не му давала пари
Коментари Харесай

Мъж пребивал системно жена си, защото не му давала пари за хазарт, взима й детето

Мъж пребивал редовно жена си, тъй като не му давала пари за хазарт. Всичко стартира, когато мъжът се отдава на хазарта, стартира да харчи всичките си пари по казината и даже взема бързи заеми и заеми от другари, с цел да може да залага. В един миг стартира да желае пари от половинката си, която към оня миг към момента е по майчинство и не получава заплата. Когато се опитвала да му изясни, че няма от кое място да откри средства, дамата получавала жестоки удари. В последна сметка се принудила да прибързано да прекъсне майчинството си и да се върне на работа. Това описа самата тя пред NOVA.
След като събира храброст да си тръгне от общия им дом през март предходната година, насилникът не разрешава на пострадалата да вземе детето им със себе си. След правосъден спор, тя получава родителските права. При едно от постоянните свиждания на детето при бащата, той отхвърля да го върне на майката в продължение на месец. През това време й се обажда по телефона и я кара да слуша по какъв начин детето й плаче за нея, само че е безапелационен, че няма да й разреши да го вземе. В последна сметка майката съумява да се пребори за него посредством частен правосъден реализатор.
На насилника към този момент е издадена ограничаваща заповед, която е в действие до края на годината. Психическият тормоз към дамата обаче не стопират. През миналата година и половина тя неведнъж е заплашвана с ликвидиране, била е следена, рязани са гумите на автомобила й.
Майката и детето й към момента вървят на съвещания при психолог.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР