Мъж откри стрелба в центъра на Киев и в продължение

...
Мъж откри стрелба в центъра на Киев и в продължение
Коментари Харесай

Мъж откри стрелба и заплаши да взриви мост в Киев

Мъж откри пукотевица в центъра на Киев и в продължение на няколко часа заплашваше да взриви мост. Властите дефинираха нападението като " подготовка за терориристично нападание ". Мъжът към този момент е арестуван.


Повече от 4 часа моста " Метро ", който е най-големият мост в Киев и минава над река Днепър, остана затворен поради 42-годишен мъж, който заплаши да го взриви, както и да взриви няколко бомби, пласирани край държавни здания. Той откри пукотевица по всички, които се пробваха да се приближат до него.

Веднага откакто беше подаден сигнала в ранния следобяд, специфични полицейски елементи, антитерористи и сапьори се насочиха към мястото. Трафикът беше блокиран и започнаха договаряния с мъжа. В последна сметка преди да бъде арестуван се разбра, че това е 42-годишен мъж, роден в Крим. Той е прочут на полицията, споделя Алексий Белко и през месец юни е предал 1 кг експлозиви и 88 пълнителя за автомат " Калашников " на полицейските сили.

Не е ясно какви са били претекстовете му да се качи на моста и да заплаши да го взриви. Записи от видеокамери в региона са открили, че мъжът се е качил с персоналния си автомобил на моста, развял е украинското знаме и заплашил да стреля по всички, които се приближат до него.

В същото време, до момента в който се разиграваше тази трагична обстановка, няколко метростанции в региона също бяха затворени поради анонимни позвънявания за сложени взривни устройства. В последна сметка се откри, че такива няма.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР