Мъж от Свищов е задържан с прокурорско решение за 72

...
Мъж от Свищов е задържан с прокурорско решение за 72
Коментари Харесай

30-годишен мъж от Свищов е задържан с голямо количество марихуана

Мъж от Свищов е арестуван с прокурорско решение за 72 часа, откакто в земеделска равнища служители на реда откриха огромно количество марихуана. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата по следствието продължава, обяснява се и съпричастността на други лица към незаконната активност.

Поредна профилирана полицейска интервенция, ориентирана против разпространяването и използването на наркотични субстанции, бе осъществена от чиновници на ОДМВР–Русе. Тя е осъществена в границите на няколко дни под наблюдението на прокуратурата.

В хода ѝ на 9 ноември служители на реда на РУ–Бяла направили инспекция на земеделска равнища в местността " Бабин бунар " - землище на с. Кривинци. Те разкрили разстлана върху найлони и дървени плоскости зеленикава тревна маса, дала присъщата реакция на марихуана при осъществения полеви наркотест.

В непосредственост до равнищата бил засечен и паркиран товарен автомобил с великотърновска регистрация, с който мъж се е опитал да избяга. Минути по-късно 30-годишният свищовлия бил арестуван.

При последвалия оглед на място са открити и празни съдове с друга съдържимост.

В хода на интервенцията са осъществени поредност от оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности на адреси в Свищов и с. Кривина, където са открити още количества марихуана, съхранявана в полиетиленови пликове, както и изсушена тревна маса. Общото количество на конфискуваните опиати възлиза на почти 18 кг.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР