Мъж от Пенсилвания нападна и уби съседа си тази седмица

...
Мъж от Пенсилвания нападна и уби съседа си тази седмица
Коментари Харесай

Мъж от Пенсилвания с маска „Писък“ уби съсед с верижен трион, след което се прибра вкъщи, за да гледа филм, казва полицията

Мъж от Пенсилвания атакува и умъртви съседа си тази седмица благодарение на нож и верижен трион до момента в който носеше маска и костюм като този от кино лентата " Писък ", споделиха чиновници.

След това мъжът се върнал у дома и гледал филм, до момента в който не пристигнала полицията, съгласно наказателна тъжба от щатската полиция на Пенсилвания.

Полицията сподели, че Зак Мойер, на 30 години, се е предал след нападението и е бил арестуван без произшествия. Той е упрекнат в престъпно ликвидиране и е арестуван в поправителния дом на окръг Карбон.

Полицията в Лехайтън Бороу и по-късно щатската полиция реагираха на случай с интензивно нахлуване в понеделник в окръг Карбон, при който мъж атакува различен мъж с нож и верижен трион.

Длъжностни лица откриха, че Едуард Уайтхед младши, 59, който живееше в дома, е бил " ударен " в главата с оръжията от мъж, който " носеше маска и черна дреха, наподобяваща костюм, в сходство с воин от кино лентата „ Писък “, съгласно наказателната тъжба.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР