Мъж от Обединеното кралство, който пое празния дом на пенсионер

...
Мъж от Обединеното кралство, който пое празния дом на пенсионер
Коментари Харесай

Скуотер, който спечели битката за дома на мъртва жена, го продава за огромна печалба

Мъж от Обединеното кралство, който пое празния дом на пенсионер в Лондон и закупи законна благосъстоятелност върху него по „ необичайно “ античното римско право, е продал парцела с облага, оповестяват локални медии.

Британски строителен служащ, разпознат като Кийт Бест, видя празен дом с три спални в Newbury Park в Лондон още през 1997 година, до момента в който работеше строителна работа наоколо, съгласно Express. Бест стартира да реновира парцела и в последна сметка реалокира фамилията си в дома през 2012 г. 

Къщата обаче принадлежеше на пенсионера Колин Къртис, който живееше в парцела с майка си до края на 90-те години, когато се реалокира на открито. Къртис наследи парцела, само че съгласно това, което беше разказано като „ необичайно “ антично римско право, което разрешава „ някой, който има стока без право на благосъстоятелност, да стане легален притежател, в случай че първичният притежател не се появи след известно време “, Best стана легален притежател на дома, заяви Guardian по-рано....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР