Мъж от Ню Джърси миналата седмица призна, че е заснел

...
Мъж от Ню Джърси миналата седмица призна, че е заснел
Коментари Харесай

Мъж от Ню Джърси, който стои зад катастрофата с Tesla, при която загина 22-годишна жена, признава, че е заснел видео със Snapchat, докато е шофирал със 156 мили в час

Мъж от Ню Джърси предходната седмица призна, че е снимал видео със Snapchat, до момента в който е карал Tesla пийнал преди той катастрофира, убивайки студент.

Катастрофата стана по време на уикенда на Деня на паметта през 2022 година Васу Лароя, тогава 23-годишен квалифициран студент в Рътгерс, караше със 156 благи в час по I -87, до момента в който записваше видео в приложението за обществени медии, когато блъсна откъм гърба 22-годишната Катрин „ Кейти “ Фишър, студентка в университета в Олбани.

Лароя се призна за отговорен по едно обвиняване за утежняващи условия ликвидиране с транспортно средство като част от договорка с прокурорите и ще получи сред осем и 25 години затвор.

Сега 24-годишният също призна, че има предходна присъда, обвързвана с алкохол, Окръг Олбани Прокуратурата сподели в прессъобщение от 28 ноември.

Васу Лароя се призна за отговорен по едно обвиняване за утежняващо ликвидиране с транспортно средство като част от договорка с прокурорите и ще получи сред осем и 2...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР