Мъж от Козлодуй, заплашил да изкорми свой познат, бе изправен

...
Мъж от Козлодуй, заплашил да изкорми свой познат, бе изправен
Коментари Харесай

Осъдиха на 150 часа безвъзмезден труд мъж от Козлодуй, заплашил да изкорми свой познат

Мъж от Козлодуй, заплашил да изкорми собствен прочут, бе изправен на подсъдимата пейка, научи организация BulNews. Преди дни районният съд в Оряхово призна за отговорен Л.К. за опасност с хладно оръжие против различен мъж. Магистратите му наложили наказване от две години пробация и 150 часа безплатен труд в интерес на обществото за период от две години.
От документите по делото излиза наяве, че дивият екшън се е разиграл на 18 август предходната година в Мизия. Около 20 часа нападателният Л.К. се намирал в региона на бившето „ КЦХ “ – Мизия. Там бил и различен мъж – Веселин Иванов. Ненадейно сред двамата избухнал скандал с люти закани. Стигнало се до там, че подсъдимият сграбчил нож и почнал да го размахва против жертвата си. Обезумелият от яд Л.К. крещял с цялостно гърло против Иванов „ Сакаш ли да те разпора, ще те изкормя, ще те заколя! “. Ужасеният мъж незабавно подал сигнал в полицията, а минути по-късно униформените към този момент били задържали гневният нападател.
Освен пробацията и безвъзмездния труд Л.К. ще би трябвало да заплати и 356 лв. за разноските по делото. Определението има последствията на влезнала в действие присъда, дефинитивно е и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР