Мъж от Чикаго, който прекара близо две десетилетия зад решетките

...
Мъж от Чикаго, който прекара близо две десетилетия зад решетките
Коментари Харесай

Мъж лежал в затвора 19 години заради своя брат близнак. Как се случило?

Мъж от Чикаго, който прекара близо две десетилетия зад решетките за ликвидиране поради смъртоносна пукотевица през 2003 година, беше освободен години откакто неговият близнак призна за закононарушението.

Като деца близнаците били неразделни. Обличали се еднообразно, което затруднявало даже фамилията да ги разграничи. Понякога сменяли местата си, с цел да заблудят своите учители и другари.

Като навършили 20, до момента в който продават опиати по улиците на Чикаго, и двамата ще бъдат известни с един прякор: „ Близнаците “. Имали специфична братска връзка, неизречено заричане постоянно да пазят гърба си.

Престъплението

През 2003 година жителят на Чикаго, Кевин Дюгар (на първата снимка), е упрекнат в ликвидиране на член на съперническа тайфа. Единственото доказателство против него били показанията на очевидец, който го разпознал като стрелеца. В резултат на това той бил наказан на 54 години.

Кевин питал брат си Карл (на втората снимка) доста пъти дали е забъркан в закононарушението, само че той постоянно отричал виновността и останал на независимост още 8 години, до момента в който не бил вкаран в пандиза за друго ликвидиране през 2013 година

По-късно Карл получил присъда от 99 годинии, наподобява, осъзнал. че повече няма да бъде в никакъв случай на независимост. Затова през 2018 година той признал за убийството, осъществено през 2003 година Точно за това, за което брат му към този момент бил лежал 15 години.

„ Трябва да се освободя от угризенията на съвестта. Престъплението, за което 38-годишният ми брат излежава присъда, е осъществено от мен “, написа Карл в писмо-изповед.

Съдът не повярвал незабавно на думите на Карл, само че мъжът говориl за детайлности, които единствено нарушителят можеl да знае и успяl да убеди всички, че той е килърът.

На 29 септември 2022 година Кевин бил пуснат на независимост.

„ Хората считат, че съм безпределно благополучен. Има наслада, само че тя е съпроводена с доста страсти “, споделя Кевин.

Между другото, познати на Кевин споделя, че той съумял да елементарни на брат си и понякога го посещава в пандиза.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР