Мъж, обвинен в фалшифициране на смъртта си и бягство от

...
Мъж, обвинен в фалшифициране на смъртта си и бягство от
Коментари Харесай

Американски беглец, обвинен във фалшифициране на смъртта си, за да избегне обвинения в изнасилване, отрича, че е заподозреният на изслушването

Мъж, упрекнат в подправяне на гибелта си и бягство от Съединени американски щати, с цел да избегне обвинявания в обезчестяване в Юта, отхвърли при явяване в съда във вторник, че е обвиненият и с явен английски акцент назова обвиняванията, че не споделя същинското си име, „ цялостни клюки “.

Никълъс Роси, чието юридическо име е Николас Алахвердиан, е упрекнат в изнасилването на 21-годишна жена в Орем, Юта, през 2008 година, споделиха прокурорите.

Той не беше разпознат като обвинен до към десетилетие по-късно заради насъбрани комплекти за ДНК проби в лабораторията за закононарушения на щата Юта.

36-годишната Роси беше екстрадирана от Шотландия по-рано този месец.

Във вторник той се разпознава като Артър Найт Браун и даде рождена дата на английски британски – като първо уточни деня, последван от месеца и годината – която е друга от тази на Роси, съобщи KSTU-TV.

Той се появи от пандиза посредством видеозапис, носейки кислородна маска, и не се произнесе при първичното явяване в съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР