Мъж нападна жена и почти я обезобрази. Инцидентът станал в

...
Мъж нападна жена и почти я обезобрази. Инцидентът станал в
Коментари Харесай

Мъж нападна жена и почти я обезобрази

Мъж атакува жена и съвсем я обезобрази. Инцидентът станал в Дупница, оповестяват от полицията.

До момента се знае, че 41-годишен дупничанин е нападнал служителка във фирмен офис. 47-годишната жена е с комоцио и разкъсно-контузни пострадвания в региона на главата. Нараняванията са породени след удари с чаша.

На потърпевшата е оказана здравна помощ. Нападателят е арестуван с полицейска заповед в ареста на полицията в Дупница.

Подобен случай

Нападателят на полиция от Казанлък остава в ареста. Окръжен съд – Стара Загора наложи най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража на 20-годишния мъж. Той е упрекнат за опит за съзнателно ликвидиране.

Ако бъде приет за отговорен мъжът може да получи от 20 до 30 години затвор, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна. Самият той през днешния ден пред съда изиска да остане в ареста.

Съдебният състав означи, че обвиненият е неосъждан, само че е налице действителна заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение. Той е наркозависим и против него са водят следствия за други осъществени закононарушения. Намушкалият служител на реда в Казанлък остава в ареста.

Инцидентът

Преди дни полицейски екип се отзовава на сигнал в местността “Казмера ” в Казанлък. Мъж потегля към служителите на реда с два ножа, те вършат опит да се отдръпват, единият от тях пада на земята и е застигнат от нападателя и прободен в гърба.

Служителят на реда е настанен в болница. В момента той е в устойчиво положение. Полицаят е на дренаж и в реанимация в Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване “Проф. доктор Стоян Киркович ” в Стара Загора. Засегнат е белият му дроб, проникването е в гърдите.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР