Мъж намекна във Facebook, че пред училище в Асеновград се

...
Мъж намекна във Facebook, че пред училище в Асеновград се
Коментари Харесай

Информацията, че се продават наркотици пред училище, не отговаря на истината

Мъж загатна във Фейсбук, че пред учебно заведение в Асеновград се продават опиати. последвала е незабавна реакция на служителите на реда след прочитане на публикацията. В текста създателят показва, че е станал очевидец по какъв начин противозаконната активност се прави от хора в спрян наоколо лек автомобил „ Мерцедес ”, като ползва и негова фотография.

След самосезиране, от районното ръководство е изпратен на място полицейски екип. Там е открита въпросната кола, както и самоличността на тримата младежи в нея. От тях са снети пояснения, а при щателната инспекция не са открити неразрешени от закона субстанции и предмети. В този смисъл следва да се означи, че изложената информация в обявата не дава отговор на действителността.

Случаят е мотив още веднъж да напомним декларираната позиция на шефа на ОДМВР – Пловдив старши комисар Васил Костадинов, че в своята ежедневна активност служителите на реда интензивно наблюдават за всяка информация за престъпления, която се показва и в интернет пространството. Въпреки че този метод в допълнение подкрепя работата на чиновниците на реда, молим жителите да подават своите сигнали на тел. 112 или в най-близкото полицейско ръководство.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР