Мъж нахлу в кметството на царевското село Резово и обра

...
Мъж нахлу в кметството на царевското село Резово и обра
Коментари Харесай

Обраха кметството в Резово

Мъж нахлу в кметството на царевското село Резово и обра касата, оповестяват от Flagman.bg. Престъплението е осъществено в края на януари, а 54-годишният Илия Симеонов е арестуван и против него освен има повдигнато упрекнати, само че и към този момент взета мярка за неотклонение – задържане под стража. Тя е избрана Районния съд в Бургас.

Симеонов нахлул по мрачно в постройката, откакто с отвертка съумял да отвори един от прозорците. Веднъж вътре, той почнал да тършува на всички места в търсене на пари, само че такива не съумял да открие. В последния миг и наподобява в отчаянието си, той отворил на инцидентен принцип едно от чекмеджетата на кметския наместник Георги Чавдаров, а вътре... разкрил секретния ключ за касата. Той бил повърхностно подхвърлен сред тетрадки и разходни бордера, само че незабавно бил видян от Илия, който има богато престъпно минало.

Въоръжен с ключа 54-годишният мъж, който е родом от Ахтопол, непосредствено се насочил към касата, която към този момент била лесна плячка за него. Разбивайки я, той не съумял да направи „ удара на живота си “, само че пък въпреки всичко разкрил това, за което бил нахлул с щурм в постройката – цели 373 лева, които Илия почтително прибрал и излязъл на открито през разрушения от него прозорец.

54-годишният Симеонов е престъпно проявен, а инцидентната кражба от кметството в с. Резово е осъществена в изискванията на рисков рецидив. Той е родом от Ахтопол и там е прочут измежду локалните като „ майстора “. Само няколко дни по-късно той е арестуван, разпитан и признал виновността си пред служители на реда. Сега ще чака присъдата си в ареста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР