Мъж на средна възраст с мотопед нападна бургазлийката Диана К.

...
Мъж на средна възраст с мотопед нападна бургазлийката Диана К.
Коментари Харесай

Меле на пътя! Джигит преби шофьорка заради отнето предимство

Мъж на междинна възраст с мотопед атакува бургазлийката Диана К. пред очите на десетки минувачи на ул. „ Индустриална “ в града. За случая описа самата потърпевша.

Екшънът се разиграл по-рано през днешния ден, когато тя карала колата си на улицата. Изневиделица пътя й сякъл мъж на мотопед, който спрял пред нея и почнал да крещи и постанова автомобила. Посегнал и към бургазлийката.

Наложило се други водачи също да спрат колите си и да излязат на шосето, с цел да озаптят развилнелия се мъж.

„ Ще ви помоля, в случай че някой от вас е станал очевидец на насилието, което се случи на ул. „ Индустриална “ №47 (в региона на магазин „ Шкода “), да се свърже с мен. Ще желая насилника да си понесе законовите последици. НЕ МОЖЕ ДА съдебна експертиза УДРЯ ЖЕНА! Благодаря за отзивчивостта на сътрудниците водачи, които скочиха да ме защитят. За страдание насилникът избяга като един низък страхливец “, написа Диана К., представена от Флагман.бг

Под обявата излиза наяве, че той бил обиден, тъй като лидерката му лишила преимущество. Човекът, ръководещ мотопеда, бил на забележима възраст сред 55 и 60 години.

Проверка сподели, че полицията не е известена по случая. Сигнал към незабавния телефон 112 не е подаван.

В региона обаче има задоволително камери за видеонаблюдение и сигурно най-малко една от тях е засякла случилото се по-рано през днешния ден, прецизират от полицията.

„ Съветваме потърпевшата да се свърже с Министерство на вътрешните работи и да подаде тъжба в Първо РУП, с цел да можем да спомагаме за изясняване на случая “, приканват от МВР-Бургас.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР