Мъж на 36 години от Монтана се измъкна невредим след

...
Мъж на 36 години от Монтана се измъкна невредим след
Коментари Харесай

Мъж от Монтана се измъкна невредим, след като падна от четвъртия етаж

Мъж на 36 години от Монтана се измъкна незасегнат откакто падна от четвъртия етаж на блок, заяви Българска телеграфна агенция.

На 8 август, Ярослав Н. се спуснал от строително скеле, предопределено за осъществяване на топлоизолация на блок в регионалния град. Въпреки че той авансово тествал предпазно въже, той полита с главата надолу откакто взема решение да увисне на него.

Служители на незабавна здравна помощ неотложно пристигнали на мястото на случая, откакто неговите сътрудници алармирали на телефон 112. Оценката на екипа е била, че Ярослав е без заплаха за живота, след което той е превозен в болничното заведение " Д-р Стамен Илиев ". След рентгенови проучвания лекарите там с изненада открили, че няма счупвания, вътрешни пострадвания или кръвоизливи. След три дни в болничното заведение, той е изписан и към този момент е вкъщи си.

Ярослав Н. е уверен, че е имал голям шанс да остане жив и здрав след случая. Случаят още повече засилил вярата му в Бог, показа той за Българска телеграфна агенция.

Инцидентът ще бъде доизясняван и от Инспекцията по труда в Монтана, която към този момент е почнала работа по него.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР