Мъж на 25 години от Бяла е предаден на съд

...
Мъж на 25 години от Бяла е предаден на съд
Коментари Харесай

Млад мъж напусна работа, за да пласира марихуана

Мъж на 25 години от Бяла е предаден на съд за това, че без съответно позволение държал марихуана за разпространяване, оповестиха от прокуратурата във Варна.

Младият мъж живеел и работел в Бяла от към две години. Успоредно с легалната си трудова активност, той се занимавал с разпространяване на наркотични субстанции. Договорките с евентуалните си клиенти правел през мобилния си телефон, като срещите с тях осъществил на разнообразни места в града. През февруари т.г. напуснал работа и се концентрирал върху активността си по разпространяване на опиати, прецизираха от прокуратурата.

През март тази година в жилището, където живее мъжът, било осъществено претършуване и изземване, като на разнообразни места били открити скрити пакети, съдържащи суха тревиста маса. Били конфискувани също електронна везна, мелничка и хартии за саморъчно стесняване на цигари. Направените експертни информации посочили, че конфискуваното количество тревиста маса е марихуана с общо тегло от 378,54 грама.

Предстои Варненският областен съд да насрочи дата за разглеждане по делото против обвинявания.

В края на предишния месец в село край Варна бе открита наркооранжерия с над 500 растения от рода на конопа и над 2 кг марихуана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР