Мъж, който уж удари дядо азиатски произход, карайки количката на

...
Мъж, който уж удари дядо азиатски произход, карайки количката на
Коментари Харесай

Мъж, арестуван, след като нападател удари азиатски дядо, обръщайки количката на внучето

Мъж, който сякаш удари дядо азиатски генезис, карайки количката на внучето му да се преобърне, беше задържан в сряда, съгласно шерифския отдел на Лос Анджелис.

Запис от охранителна камера наоколо снима видимо непровокираната офанзива във вторник, по време на която 60-годишен мъж, бутащ количка в предградието на Калабасас, беше съборен на земята от мъжки нападател. След това нападателят се качи в колата си и потегли.

След като полицията пусна фотоси на мъжа във видеото, 29-годишният Анхел Санчес-младши беше задържан за нахлуване със мощ, което може да аргументи огромни телесни пострадвания. Той също по този начин е обвинен в нападението против 14-годишно азиатско момче същия следобяд.

Тийнейджърът Нейтън Маняри приказва пред NBC Лос Анджелис за случилото се с него оня ден, като сподели, че беше на път за боксовата си зала в Калабасас, когато един мъж случайно го атакува.

„ Той просто пристигна откъм гърба и ме сграбчи “, сподели той. „ Той първо се опита да ме удари по тила, а по-късно се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР