Мъж, който се бори, казва, че псевдонимът му го е

...
Мъж, който се бори, казва, че псевдонимът му го е
Коментари Харесай

Човек казва, че прякорът му го е накарал да осъзнае проблемите със зависимостта, когато разтревожени приятели почукали на вратата му

Мъж, който се бори, споделя, че псевдонимът му го е предиздвикал да осъзнае степента на проблемите си с алкохола, опиатите и хазарта - и едно почукване на вратата му оказа помощ да се обърне живота му в близост.

Абатство Чоудхури от Токстет, Мърсисайд, чул, че приятелите му се тревожат, че е мъртъв, откакто никой не е чул нищо за него в продължение на дни. Той взе решение на 27 декември 2018 година, че ще " бъде изцяло почтен " със себе си и стартира борба със своите зависимости; рецидивира понякога заради приложимост по време на рехабилитация.

46-годишният стартира своето пътешестване на възобновяване през 2018 година, когато участва на среща на АА. По-късно той се насочи към програмата за самопомощ за възобновяване от пристрастяване, известна като SHARP, откакто прекара известно време в The Brinks, Brink of change Group, която приготвя хората за по-интензивна рехабилитация, която предлага.

Говорейки с Ливърпул Echo, той сподели: „ Аз самичък се насочих към SHARP и бях там към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР