Мъж, който нападна студентки с нож, е издирван в района

...
Мъж, който нападна студентки с нож, е издирван в района
Коментари Харесай

 Въоръжен крадец нападна 2 студентки, но те се оказаха боксьорки и му се стъжни ВИДЕО

Мъж, който атакува студентки с нож, е търсен в региона на Курск. Той искаше да ограби девойките, само че в последна сметка самият той трябваше да бяга. Жертвите се боксират от доста години. Същата вечер те се връщаха от следващата подготовка.



Непознатият с нож се доближил до девойките на автобусната спирка, сграбчил едно от тях за косата и допрял ножа до гърлото му. Престъпникът не знаел, че пред него са ученички от секцията по бокс.

След непредвидената борба едно от девойките отишло в болничното заведение: тя прерязала сухожилията си, до момента в който се пробвала да измъкне оръжието на нападателя. Не съумяла. Тогава тя напръскала пипер спрей в лицето на нападателя.

Елизавета Сусоева, жертвата: "Той сподели: " Ако приятелката ти крещи, ще те убия. " Не съм чула това. Видях нож и изкрещях. Даша се опита да се освободи, той нанесе два удара в предмишницата. Вече беше доближил нож до гърлото й. И го хванах. "

Наказателно дело е формирано по член „ Грабеж, осъществен с потреблението на оръжие или предмети, употребявани като оръжие “. Предполагаемият извършител е търсен. Той наподобява на 45–50 години. Височина - 160 см, хлътнали бузи и очи. По предварителни данни нападателят е бил пийнал.

А Лиза Сусоева към този момент е локална звезда и главната горделивост на треньора си, който укорява себе си, че този ден е напуснал първи след часовете и не е оказал помощ на възпитаничките си.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР