Мъж, който често е нарушавал закона, показа, че не си

...
Мъж, който често е нарушавал закона, показа, че не си
Коментари Харесай

Рецидивист заплаши с нож варненец в блока му във Варна

Мъж, който постоянно е нарушавал закона, сподели, че не си е взел поука.

Рецидивист заплаши с нож мъж в блока му във Варна. Миналата сряда 26-годишният Ивайло Ф. причакал жертвата си на стълбищата площадка на кооперация на улица „ Студентска ” и му лишил 30 лв.. По-късно нападателят е бил арестуван от полицията, а през днешния ден Варненският областен съд му наложи най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража ”.

Ивайло Ф. е неведнъж осъждан за обири и грабежи. Последната си присъда е изтърпял в края на октомври тази година, като наказването му е било наложено от Окръжния съд в Бургас, написа darik.bg.

Ивайло оспори да е създател на закононарушението и съобщи, че е получил парите от пострадалия при други събитията. Според юриста му нямало заплаха да се укрие, защото Ивайло имал непрекъснат адрес в друго обитаемо място, където живеел с майка си.

Според съда съпричастността на 26-годишния мъж към закононарушението се поддържа от свидетелски показания и записи от охранителните камери. Съдебният състав реши, че има действителна заплаха Ивайло да извърши закононарушение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР