Мъж изпратил снимка на жена си с въпроса Мога ли

...
Мъж изпратил снимка на жена си с въпроса Мога ли
Коментари Харесай

Мъж пратил снимка на жена си с въпроса: „Мога ли да го взема вкъщи?“

Мъж изпратил фотография на жена си с въпроса „ Мога ли да го взема вкъщи? “

Често съпрузите би трябвало дълго време да убеждават сродната си душа за нещо, да водят цяла осведомителна война с маневри, тъй като мненията им не съответстват по дадена тематика.

Но в този момент ще ви споделим един противоположен образец за цялостно единогласие. Мъж забелязал нещо необичайно на паркинга, а няколко минути по-късно брачната половинка му получила фотография на смарт телефона си с един-единствен въпрос. И признава, че просто не би могла да отговори по различен метод.

Майката котка била изчезнала в незнайна посока и нямало смисъл да я търсят по шумния, пращен път. Котето също изглеждало непредставително, тъй че брачният партньор решил да играе на несъмнено и непосредствено да попита жена си.

„ Той ми изпрати известие „ Мога ли да го взема у дома? “ и погледнах тази нещастна муцунка и осъзнах, че не мога да отговоря с „ Не “ – споделя дамата.

Измитата и нахранена муцунка се трансформирала от нещастно коте в сънено и щастливо.

 малко коте

Посещението при ветеринар посочило, че женското коте е на 4-5 седмици. Тя имала огромен шанс да не се нарани съществено, тъй че всичко, което останало, било да получи курс от имунизации и да й купят купичка, плюс играчки.

 сладко коте

Новият член на фамилията била кръстена Аксел и тя бързо се сприятелила със старите котка и куче. Аксел помни добротата и се пробва да бъде уютно, симпатично и любящо коте!

Винаги проверявайте кой може да се крие под гумите! И не подминавайте тези, които се нуждаят от вашата помощ!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР