Мъж изпаднал в тежко състояние и имал едва 4% шанс

...
Мъж изпаднал в тежко състояние и имал едва 4% шанс
Коментари Харесай

Подкожен косъм почти уби млад баща СНИМКИ

Мъж изпаднал в тежко положение и имал едвам 4% късмет за оцеляване, откакто се опитал да в профил собствен враснал косъм в региона на слабините си.

Стивън Спинейл от Тексас е бил диагностициран с отравяне на кръвта, откакто зараза опустошила тялото му, написа в страницата му в платформата GoFundMe, основана от сестра му Мишел.

36-годишният мъж бил интубиран и по-късно подложен в медикаментозна кома след месец в болница, с цел да може да се излекува.

Мишел споделя в разрлични обществени платформи за тестването на брат си, откогато той бил признат в болница в края на 2022 година

Видеоклипове, споделени в TikTok, демонстрират лекари, които правят всевъзможни проби, с цел да ревизират дали младият татко дава признаци на живот.

Сестра му написа в GoFundMe: „ Лекарите вършат всичко допустимо за него и в случай че някой може да се оправи с това, това е той. Стивън е толкоз значим за толкоз доста хора и имаме потребност от него да се бие по този начин, както в никакъв случай преди не се е бил. Жена му не го е напуснала и за минута, само че по този начин приходите им са изчезнали. "

Тя твърди даже, че лекарите са споделили: „ Стивън няма да излезе жив от това “ и че „ ѝ е казано, че той няма мозъчна интензивност “, написа Metro.

Но видеоклипове демонстрират по какъв начин пациентът отваря очи при звука на гласа на сестра си, тъй че тя в никакъв случай не е „ изгубила религия “.

Мишел добави в TikTok: „ Никога не сме губили религия, когато другите го направиха. “

Дори преди да бъде приет в болница, лекарите били комплицирани от признаците му и не можели да схванат какво не е наред с него.

Сестра му написа в GoFundMe: „ Всичко, което съумяха да схванат, беше, че има вътрешно кървене отнякъде. Не знаехме, че това ще бъде най-малкото терзание. “

Докато бил в болничното заведение, Стивън също развил грип А и двойна пневмония в белите си дробове, дружно със синдром на изострен респираторен дистрес.

Той прекарва три седмици в кома, само че фамилията му не стопира да има вяра, че ще се възвърне.

След голям брой процедури и лекувания, той излязъл от комата си без увреждане на мозъка и от този момент съвсем изцяло се възвърне.

Оттогава Стивън се завърна вкъщи и благодарение на околните си той се учи още веднъж да върви.

В клипове другата му сестра Лиан може да бъде забелязана да стои зад него и да насочва тялото му.

Превод: GlasNews.bg

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР