Мъж, изпаднал в двуседмична кома излезе от нея по чудодеен

...
Мъж, изпаднал в двуседмична кома излезе от нея по чудодеен
Коментари Харесай

Мъж се събуди от кома само час преди да му изключат системите

Мъж, изпаднал в двуседмична кома излезе от нея по чудодеен метод, единствено час преди да изключат животоподдържащите му системи, заяви английският Метро.

Мартин Джарвис не можел да пристигна в схващане повече от 14 дни след направена мозъчна интервенция. Тя била за премахването на тромб от кръвоносен съд в мозъка му, написа марица.бг. Лекарите съобщили на роднините му, че евентуално той в никакъв случай повече няма да излезе от кома. През това време Мартин лежал с цялостен куп животоподдържащи апарати в дома си в Стафордшър.

Когато лекарите предизвестили фамилията, че евентуално ще би трябвало да изключат системите, неговите близки се събрали в дома, с цел да се простят с него. Оставало едно последно сканиране на мозъка, само че за медиците. И тъкмо преди тази последна интервенция, след която лекарите щели да му пернат дефинитивно шалтера, Мартин Джарвис отворил очи и се усмихнал на роднините си. Хирургът, който бил в стаята по това време, декларирал, че не е виждал нищо сходно през цялата си кариера. Мартин към момента е слаб – на апаратно дишане е, само че бързо се оправя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР