Мъж, избягал от болницата за психично здраве в Орегон, докато е бил окован, е намерен заседнал в кално езеро

...
ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Мъж, обвинен в опит за убийство,
Коментари Харесай

ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Мъж, обвинен в опит за убийство, който е избягал от психиатрична болница в Орегон, докато е бил окован, е арестуван в петък, след като е намерен да се върти в кално езеро.

Кристофър Прай е намерен заровен до подмишниците в езерото в Портланд, съобщи щатската полиция на Орегон. Персоналът на пожарната и спасителната служба в Портланд извади мъжа с въжета и той беше откаран в болницата. Полицията каза, че той е дал фалшиво име, но служител на болницата е разпознал Прай и е извикана полиция.

Щатската полиция на Орегон разследва как Прай е успял да избяга в сряда, докато е бил отведен в държавната болница в Орегон в Салем. Ограничен с окови за крака, коремна верига и белезници, Прай се плъзна на шофьорската седалка на микробус, в който се превозваше, когато шофьорът беше извън превозното средство, и потегли.

Прай е изправен пред обвинения, включително опит за убийство, грабеж, нападение и престъпник в притежание на огнестрелно оръжие в окръжния съд на окръг Multnomah, където се намира Портланд. Той беше изпратен в сряда в държавната болница в Орегон, след като беше признат за негоден да продължи процеса според съдебните регистри.

Съобщение, оставено на адвоката му с искане за коментар, не беше върнато веднага.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР