Мъж и жена се бият на един от най-натоварените булеварди

...
Мъж и жена се бият на един от най-натоварените булеварди
Коментари Харесай

Сеир в Пловдив: Джигит гони с колата жена да я бие, тя не му остава длъжна

Мъж и жена се бият на един от най-натоварените булеварди в Пловдив. За скандалната обстановка алармират очевидци, представени от TrafficNews, които показват, че мъжът е преследвал дамата с автомобила си по бул. „ Шести септември ”.
Споделят, че сивото ауди, в което се е движил мъжът е преследвало черния мерцедес, каран от дамата по пловдивските булеварди. След гонката и двамата стопират и слизат от колите си и стартират да си разменят удари. От фрагментите предоставени до медията се вижда по какъв начин дамата постанова с ритници и плесници мъжа, а той я блъска и също я удря по лицето.
Автомобилите за малко блокирали придвижването по булеварда, като десетки пешеходци и водачи са станали очевидци на протичащото се, като някои са се стекли и на помощ.
Не е ясна повода за проявената експанзия, като читателите са на мнение, че най-вероятно става въпрос за персонален спор. След като са се качили в колите си след сбиването, мъжът е траял да следи дамата и разногласието е траял, този път обаче без принуждение като се вижда по какъв начин мъжът изяснява нещо и ръкомаха на свален прозорец, след което потегля.

 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР